Over STREEKBIEREN

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

22 apr

Inwijden in de kennis van de streekbieren door Jef Van den Steen

zaterdag 22 april 2023 van 20:00 uur tot 22:00 uur

Graag nodigen we jullie allen uit voor onze volgende activiteit. En wat voor een. In het verleden was Jef Van den Steen reeds tweemaal te gast in onze gemeente, eerst met een lezing over trappistbieren en nadien over abdijbieren.

Jef VDS

Zaterdag 22 april, komt Jef Van den Steen, meesterbrouwer, ons inwijden in de kennis van streekbieren. Voordien had ieder dorp zijn brouwer en zijn lokaal bier. Door de komst van de multinationals verdwenen jammer genoeg vele lokale bieren. Al een aantal decennia is er echter een heropleving van de streekbieren, bieren die hun eigen toets, aroma en smaak hebben en afwijken van megaproductie.

Jef Van den Steen komt ons uitgebreid inwijden in de kennis van streekbieren en uiteraard zijn er ook de nodige proevertjes voorzien.

Hou dus zaterdag 22 april vrij, maar reserveer tijdig jullie plaatsje voor deze lezing en proeverij.

Waar en wanneer: Gemeentelijke basisschool Welle, aanvang: 20.00 uur.

Deelnameprijs: 15 euro, Davidsfondsleden 10 euro.

Inschrijven vóór 15 april bij de bestuursleden of via davidsfondswelle@gmail.com

Betalen kan via de bestuursleden of door overschrijving van het bedrag op rekening BE21 4213 1090 6103 met vermelding van naam en aantal deelnemers. Inschrijving is geldig na ontvangst van het deelnemingsbedrag.

Bijkomende info: tel. 053.415.514

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 10,00
Standaard € 15,00

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: 1 sessieActiviteitBijeenkomst